Rólunk

A házról
A vendégház, mely 8 fõ befogadására alkalmas, 4 szobával és 2 fürdõszobával, egy kényelmes társalgóval, egy téli és egy nyári konyhával áll vendégeink rendelkezésére. 3 szoba hagyományos parasztbútorokkal van berendezve, aki pedig arra vágyik, hogy kipróbálja a régi idõk alvási szokását, melegen ajánljuk a negyedik szoba romantikáját egy igazi szalmaággyal. A faluban minden közel van, így gondoskodunk arról, hogy biciklivel juthassanak el a kívánt helyre.

Edd meg, amit főztél!
A hatalmas kertben található egy kisbolt, ahol régiségeket vásárolhatnak, illetve saját készítésû lekvárokat és egyéb finomságokat kóstolhatnak meg vendégeink. Aki kíváncsi a befõzés fortélyaira, nálunk megtanulhatja egy közös „fõzés” alkalmával a lekvárok és befõttek nagyon egyszerû elkészítési módját. Amennyiben vendégünk nemcsak gazdag élményeket, hanem finom kolbászt és sonkát szeretne hazavinni magával, disznótort szervezünk, méghozzá az egyre inkább közkedvelt és egészséges húsáról ismert mangalicából.

Szalmaház
A kert végében található Szalmaház egy pajtából kialakított teázó, ahol szalmabálákkal berendezett ülõkéken pihenhet meg vendégünk egy finom tea vagy a kerti fûszernövényekbõl „kutyult” itóka társaságában. Hogy ne maradjon éhen, „kenõkéket” szolgálunk fel harapnivalónak. Mindehhez alkonyatkor filmet vetítünk. Napközben pedig a különbözõ társasjátékok nyújthatnak szórakozást gyerekeknek, felnõtteknek egyaránt. Persze csak akkor, ha éppen nem a szomszédos csisztapusztai fürdõ termálvizében lubickolnak, vagy éppen nem látogatnak el a közeli településekre, melyek sok látnivalóval kecsegtetnek.

János-hegy
Falu végén, ha nem is kurta kocsma, de egy nagyon hangulatos 100 éves nádfedeles pince várja vendégeinket, ahol a helyi borokból kaphatnak ízelítõt. Kicsiknek pedig az általunk készített habos málnaszörp nyújthat felüdülést. A borkóstolás úgy az igazi, ha mellé egy kis harapnivalót is kínálunk. Mi lehetne hangulatosabb, mint közösen fõzni egy nagy adag bográcsgulyást? A mi pincénk egy a sok közül, mellyel János-hegy büszkélkedhet, a pincesoron mintegy 60 pince található.