Buzsák
Tájház
A falu központjában található Tájház képviseli az egykori helyi építkezési szokások jellegzetességeit. A vastag tömésfalak látványa, a szabadkéményes főzőhelyiség vagy a mázas szemeskályhával fűtött tisztaszoba hangulata visszarepítenek minket egy pillanatra a múltba. A Tájházban tekinthetők meg a hímzések és fafaragások legszebb darabjai.
Hímzések
Buzsák elsősorban népművészetéről, a különböző technikákkal készülő hímzéseiről híres. A vézás, a boszorkányos és a rátétes hímzés művészete egyedülálló az országban.
Fafaragás
Hímzések Buzsákon nem csak a hímzés híres, hanem a fafaragás is, amelynek művelői máig éltetik a legősibb díszítési módot, a karcolást.
Csisztafürdő

2013 márciusában megnyílik a fedett medence, a fürdő innentől egész évben nyitva áll a vendégek számára!

A település határában található a csisztapusztai termálfürdõ, melynek gyógyhatású vize mintegy 600 méter mélyrõl tör fel. A 42 Celsius fokos gyógyvíz leginkább bõrbetegségekre, emésztõrendszeri és epebántalmakra, anyagcserezavarokra, gyulladásokra, mozgásszervi betegségekre, nõgyógyászati betegségekre és vérnyomási rendellenességekre nyújt megoldást.
János-hegyi pincesor
A János-hegyi pincesor műemlék, mely mintegy 60 nádfedeles pincével teszi gazdagabbá Buzsák örökségét. A gazdák nemcsak megmutatják pincéiket, hanem boraikkal kínálják az odalátogatókat.
Fehér Kápolna
Buzsák legrégebbi mûemléke az egyhajós, félköríves szentélyû román kori Fehér Kápolna, amely egy Akts nevû, elpusztult középkori település plébániatemploma volt. A Kápolna festõi hangulatú környezetben található, ideális biciklivel vagy lovaskocsival megközelíteni, és a mellette levõ hatalmas fa tövében piknikelni az otthon bekészített pogácsából.